مراسم گرامیداشت شهید مطهری و مقام استاد در دانشگاه

مراسم گرامی داشت شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز استاد در سالن شهدای گمنام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.
حجت الاسلام خاکزاد مسئول نهاد رهبری دانشگاه با تبریک روز معلم و استاد بیان کرد: لیاقت هر انسانی معلمی نیست زیرا معلمی یک جایگاه ویژه در ادیان مختلف داشته است.
وی ادامه داد: خداوند در قرآن کریم می فرماید ما برای انکه با حضرت آدم ارتباط برقرار کنیم به او علم آموختیم و همچنین هر زمانی که با واسطه پیامبران مردم ارتباط برقرار کردند با کلمه خواندن شروع شده است و این بدان معناست که خداوند با مردم با علم آموزی، تعلیم و تربیت ارتباط برقرار می کند.
لازم به ذکر است کتاب علم از منظر الهی (شاگرد پروری) تالیف حجت الاسلام والمسلمین عابدینی از طرف دفتر نهاد رهبری به تمامی اساتید محترم اهدا شد.
این کتاب از دو قسمت عمده تشکیل شده که قسمت اول مبانی شاگردپروری را بیان نموده و قسمت دوم به صورت مصداقی به جلوه هایی از شاگردپروری در مکتب اهل بیت(س) پرداخته است.