کتاب تنها گریه کن
معرفی کتاب تنها گریه کن روایت زندگی اشرف سادات منتظری
نویسنده:اکرم اسلامی
ویراستار:لیلا موسوی
ناشر: حماسه یاران
سال انتشار: ۱۳۹۹
شابک: ۹۷۸۶۰۰۷۸۷۴۶۹۱
تعداد صفحات: ۲۶۳
زبان: فارسی
نوبت چاپ: ۲
کتاب تنها گریه کن روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان است. مادری که در دوره مبارزات انقلابی، فردی بودند که در رأس مبارزان انقلابی شناخته می شد. در تهران و قم دائم در حال فعالیت و مبارزه بود. در زمان جنگ نیز منزل قهرمان کتاب تنها گریه کن به پایگاهی برای انجام کمک های پشت جبهه تبدیل می شود. خانم ها در آنجا جمع می شدند و به فراخور کاری که آن روز بوده، همکاری می کردند. خانم منتظری می گفتند که نه تنها خانم ها که سعی می کردم آقایان را نیز برای انجام این کارها همراه کنم و همه این ها قبل از این بوده است که ایشان مادر شهید شود. همه این اتفاقات در حالی رخ می دهد که خانم منتظری یک زن خانه دار است، اما چون فرد دغدغه مندی است و حوادث پیرامونی برایش اهمیت دارد، دائم در پی این است که بفهمد در این شرایط چه کاری از دست او برمی آید.
این کارها لزوماً کارهای سنگینی نبوده است، ایشان حتی کارهایی را که شاید به نظر ما کوچک بیاید نیز برای پیش برد امور انجام می داد و دریغ نمی کرد؛ مانند سبزی خشک کردن، قند شکستن و … . همان کار معمولی را انجام می دهد، نه کمال گرایی دارد که بگوید من فقط باید کارهای ویژه ای انجام دهم و نه آدمی است که بگوید هرجا یک متولی دارد و این وظیفه ما نیست. از همان قدم های کوچک شروع می کند و به دلیل اخلاصی که دارد، خدا به حرکت ایشان برکت می دهد و این کارها ادامه دار شده است.
متن تقریظ مقام معظم رهبری بر کتاب تنها گریه کن
بسم الله الرّحمن الرّحیم با شوق و عطش، این کتاب شگفتی ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است؛ روایت، عالی؛ راوی، عالی؛ نگارش، عالی؛ سلیقه تدوین و گردآوری، عالی، و شهید و نگاه مرحمت سالار شهیدان به او و مادرش در نهایت علوّ و رفعت.. هیچ سرمایه معنوی برای کشور و ملّت و انقلاب برتر از اینها نیست. سرمایه باارزش دیگر، قدرت نگارش لطیف و گویایی است که این ماجرای عاشقانه مادرانه به آن نیاز داشت.
۱۰ اسفند ۱۳۹۹
از نویسنده جدّاً باید تشکّر شود.