۹ دی روز مقابله مردم به جنگ ترکیبی دشمن
روز نهم دی چه روزی است و چه اتفاقی افتاد؟
سال ۱۳۸۸ ، فتنه ای که در این سال قرار بود اجرا شود و به بن بست خورد؛ فتنه سال ۸۸ نتیجه سالها برنامهریزی نظام سلطه بود و عدهای به یوم الله ۹ دی مظهر عبور از فتنهها استخیال خام خود در صدد بودند ضربه نهایی را به نظام اسلامی وارد کنند.
فتنهگران با تحلیلهای غلط خود میپنداشتند که میتوانند مردم را از نظام اسلامی جدا کنند، اما حرکت عظیم مردم غیور ایران در ۹ دی فتنه فتنهگران را خنثی کرد.
در واقع می توان اینگونه توصیف کرد که روز نهم دی، روزی است که مردم ایران نشان دادند که هرگز فریب حیلهها و نیرنگهای آنان را نمیخورند و با بصیرتند و در میان گرد و غباری که فتنهگران به پا کردهاند هرگز راه را گم نخواهند کرد.
در آن روز، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به ریاست احمد جنتی، فراخوانی در واکنش به اعتراضات تاسوعا و عاشورای ۱۳۸۸ منتشر کرد و ابتدا قرار بود که راهپیمایی در ۸ دی برگزار شود. به این منظور خبر در پیش بودن این راهپیمایی از آخرین ساعات ۷ دی توسط خبرگزاریها مخابره شد؛ ولی این خبر در ساعات ابتدایی روز ۸ دی به فراخوان برای راهپیمایی در ۹ دی تغییر کرد.
به این ترتیب راهپیمایی در روز چهارشنبه ۹ دی ۱۳۸۸ در تهران و در استانهای دیگر برگزار شد و در ۱۷ استان این مراسم یک روز زودتر برگزار شد و رسانههای بیگانه امکان گزارش از این راهپیمایی را داشتند.
حماسه نهم دی ماه و حضور عاشورایی مردم حماسه ساز و ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی ۹ دی ماه ۱۳۸۸ نقطه عطفی در تاریخ انقلاب و برگ زریّن دیگری در افتخارات مرد و زن ایرانی محسوب می شود.
زمینههای مهم شکل گیری حماسه ۹ دی
اگر بخواهیم به آن روزها بازگردیم شاید بتوان گفت که، علت اصلی شکل گیری حماسه ۹ دی در ظاهر انتخابات ۸۸ و اعلام تقلب در انتخابات توسط افرادی بود که پیروز انتخابات نبودند و به واقع این صورت مسئله بود و واقعیت چیز دیگری!
در آن زمان افرادی که در انتخابات شرکت نکرده بودند و یا اگر هم رأی دادند، مقصود دیگری داشتند، قصدشان انتخاب رئیس جمهور نبود. مخالفان جمهوری اسلامی ایران بر این عقیده اند که فضای سیاسی ایران در همه زمینهها برای بهره برداری و عملیاتی کردن الگوهایی، چون انقلاب رنگی آماده است.
در فتنه سال ۸۸ تعدادی از خواص مردود، که در انتخابات ریاست جمهوری شکست خورده بودند، دست به طغیان زدند، همه چیز و همه کس را متهم کردند و حتی حاضر شدند با دشمنان قسم خورده نظام همسو و همراه شوند و به طور مستقیم از بیگانگان خط بگیرند و به نسخههای آن عمل کنند و تا حد براندازی نظام پیش روند و کشور را به اغتشاش بکشانند و به قتل و غارت دست بزند، یا از فتنه انگیزان و غارتگران حمایت کنند و با سخنان دو پهلو و غیر شفاف، فتنه گران را حق و خواسته هایشان را مشروع و قانونی جلوه دهند تا زمینه را برای فتنه گران مساعد سازند.
اما در این میان، رهبر انقلاب هوشیارانه و با صلابت و با اقتدار درست یک هفته بعد از برگزاری انتخابات در خطبههای نماز جمعه، آب پاکی را روی دست ناپاک امریکا و صهیونیستها و بدخواهان داخلی ریختند و در بیاناتی نقشه دشمن را نقش بر آب کردند.
از دیگر زمینههای اصلی شکل گیری حماسه ۹ دی میتوان به هتک حرمت ماه محرم و روز عاشورا اشاره دات که سبب جریحه دار شدن احساسات مذهبی مردم ایران شد.
اوج حرکت این افراد در روز عاشورا گویای این بود که آنها معتقد به ارزشها و مظاهر اسلامی از جمله امام حسین (ع) و عاشورا نبودند و به همین دلیل روز عزای امام حسین (ع) را به جشن تبدیل کردند و به صفوف نماز عزاداران حمله کردند و شعار دادند.
براین اساس می توان اینگونه گفت که، روز ۹ دی با توجه به پیش زمینههایی که حوادث پس از انتخابات به وجود آورده بود شکل گرفته است و یو الله ای نامیده شد که تا سالیان سال در خاطر ملت ایران و جهانیان خواهد ماند.