برخی احکام خمس پیرامون گوسفند و گاو

استفتائات مقام معظم رهبری   • شخص گوسفنددار براى پرداخت خمس گوسفندان خود آیا باید قیمت آن ها را حساب کند یا محاسبه به تعداد نیز صحیح است؟ ج. اگر سرمایه ى مورد نیاز او بوده که اصلاً خمس ندارد وگرنه قیمت را حساب مى کند با فرض اختلاف گوسفندها در قیمت.   •کشاورزى یک گاو داشته…

ادامه مطلب

آیت الله لایینی:انسان کتاب مبین هست که میخواهد میان دو کتاب دیگر بصورت میان رشته ای تطابق برقرار کند.

دومین همایش ملی پژوهش های میان رشته ای قرآن و انگاره های علوم زیستی بصورت نیمه حضوری در سالن اجتماعات روابط عمومی دانشگاه در حال برگزاری می باشد. دکتر تیموری رئیس همایش و رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در این همایش با بیان اینکه پیامبر مهربانی ها حضرت محمد صلوات الله علیها…

ادامه مطلب

شاخصه های راهبردیِ “وحدت”

وحدت در ادبیات دینی و سیاسی ما سال‌هاست که بر مفهوم «وحدت اسلامی» و یا «وحدت بین مذاهب» حمل می‌شود. این مفهوم در کنار واژه‌های دیگری نظیر اتحاد، همدلی، همسازگاری، وفاق، تفوق، جماعت و انسجام دیده می‌شود و در واقع نوعی اتحاد معنایی را ایجاد می‌کند. این مسئله که ریشه در تاریخ صدر اسلام دارد، در سرتاسر…

ادامه مطلب

دانشگاه طریق است ،نهایت نیست/ دانشگاه راهی برای خدمت به مردم است.

  به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد رهبری دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری،جلسه هم اندیشی استادان و کارمندان روز دوشنبه مورخ ۲۶/۷/۱۴۰۰ با حضور آیت الله پیشنمازی نماینده محترم خبرگان رهبری در استان مازندران برگزار شد. ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر تیموری ضمن عرض خیر مقدم به تشریح ویژگی های دانشگاه کشاورزی…

ادامه مطلب

جلسه تشریح و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی دانشگاه

جلسه “تشریح و برنامه ریزی فعالیت های فرهنگی دانشگاه” به میزبانی نهاد با حضور نمایندگان معاونت های دانشگاه و مسئولین نهاد رهبری دانشگاه کشاورزی ساری در کتابخانه ساختمان نهاد برگزار شد. در این جلسه که شنبه مورخ ۱۴۰۰/۷/۱۷ انجام شد،حجت الاسلام خاکزاد مسؤول محترم دفتر نهاد با عرض خیر مقدم به تشریح موضوع بحث و…

ادامه مطلب

” حقوق کودک در روایات “

حجت الاسلام تازه کام، معاون محترم دفتر نهاد رهبری دانشگاه کشاورزی ساری به مناسبت روز جهانی کودک  در تاریخ ۱۶ مهر ماه هر سال به بیان حقوق کوردک از نگاه اسلام پرداخته است.

ادامه مطلب

شش تدبیر حضرت امام رضا علیه‌السلام در نبرد با مأمون

مهم‌ترین چیزی که در زندگی ائمه به‌طور شایسته مورد توجه قرار نگرفته، عنصر “مبارزه حاد سیاسی” است. از آغاز نیمه دوم قرن اول هجری که خلافت اسلامی به‌طور آشکار با پیرایه‌های سلطنت آمیخته شد و امامت اسلامی به حکومت جابرانه پادشاهی بدل گشت، ائمه اهل‌بیت (علیهم‌السّلام) مبارزه سیاسی خود را به شیوه‌ای متناسب با اوضاع…

ادامه مطلب

معرفی کتاب پیرامون دومین ستاره آسمان ولایت/امام مجتبی(علیه لاسلام)

 مطالعه زندگی ائمه شیعه باید به عنوان یکی از لوازم تغییر سبک زندگی قرار گیرد و در این میان زندگی سیاسی و اجتماعی امام حسن  (علیه‌السلام) از جایگاه خاص‌تری برخوردار است.مطالعه سیره و روش زندگی اهل بیت (علیهم‌السلام) باید در برنامه روزمره همه ما قرار گیرد چرا که رسیدن به هدف تغییر سبک زندگی بدون…

ادامه مطلب

بررسی شبهات پیرامون رحلت پیامبر(ص)/ شیعه سیاسی و شیعه اعتقادی چگونه شکل گرفتند؟

پیامبر(ص) به امام علی (ع) وصیت کرده بودند هرجا از دنیا رفتند در همانجا ایشان را دفن کنند. به این دلیل آن حضرت را در یکی از حجره‌های خانه خود دفن کردند. رحلت پیامبر(ص) یکی از وقایع مهم در تاریخ به حساب می‌آید که بر بسیاری از مواضع سیاسی و اعتقادی افراد اثر گذاشت. به…

ادامه مطلب